dimecres, 30 de novembre del 2011

EL TERRITORI DELS CONTES


El dia 30 de Novembre, en la classe de COED, va arribar el dia d'expossar amb les meves companyes, Mireia Llena i Marta Frau, el treball que portavem temps treballan i pràcticant, sobre els contes.


Vam parla de la identitat dels contes, i per el que fa el territori, els contes arreu del món. El nostre treball s'estructurava de la següent manera:
  1. Antacedents
  2. Segle XVIII
  3. Segle XIX
  4. Segle XX
  5. El conte
  6. Elements del conte
  7. Tipus de conte
  8. Contes arreu del món
  9. Conclusions
En uns inicis, vam explicar la prosedencia dels contes, que es remolquen a l'any 2000 a.C amb una literatura popular de transmissió oral més antiga, i tot el transcurs que pateix al llarg dels anys, fins arriba al segle XX.
Un cop exposat l'història, vam definir el concepte de conte, tots els elements que integra, ja sigui l'estructura, extensió, tècnica, estil de conte, anàlisi de conte i condicions del conte, i finalment, els tipus de contes.


Per finalitzar, vam acabar parlant de les caracteristiques dels contes d'arreu del món i vam acaba amb una conclusió final, remarcant que els nens en relació a diferents territoris, tenen una educació diferent.

Aquí us deixu el link del nostre suport digital que vam utilitzar, en aquest cas, un Prezi:

[link de Mireia Llena]


En definitiva, l'experiència de la exposició va ser molt positiva, els nervis eren presents però no van ser cap obstacle, em van permetre fer una bona exposició, tot i que alguns moviments i encallades a conseqüència d'aquests nervis van existir, però m'han vaig ensortir prou bé. 
En global, l'exposicó que vam fer les tres noies va ser correcta, amb un Prezi elegant i ben estructurat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada