dijous, 1 de desembre del 2011

Mapa d'aprenentatge EDUCAT 2.0

                             Què és EDUCAT 2.0?

És un programa que fomenta l'ús de les tecnologies per a l'aprenantatge i els coneixements de l'educació, és a dir, té la funció´d'agrupar totes les actuacions del Departament d'Ensenyament per promoure aquest ús en el desenvolupament de l'infant.

Per tant, el programa Educat 2.0 té com a principal objectiu enriquir a tot infant amb els coneixement necessaris, i alhora potènciar l'adquisició de la competència digital.

Com he construit el mapa d'aprenantatge?

El mapa d'aprenantage s'ha pugut crear a través d'un programa, anomenat Pearltrees, que permet elaborar un esquema a partir de pàgines webs, de les quals vols accedir i organitzar-les, segons la relació que tenen unes amb les altres.


Quina reflexió he extret, sobre les eines 2.0 en l'aprenantetge? 

Educat 2.0 és un programa molt útil per a l'aprenantatge de tot infant, a més a la vegada fomentes les seves capacitats tecnologiques. Per tant, es pot afirmar que és una eina molt útil per a l'educació de tots els nens i nenes, per assolir els coneixements curriculars necessaris.

Després tenim el programa Pearltrees, una eina molt útil per al professorat, que en un futur serà de gran ajuda per a nosaltres. A més, facilitar l'accés a diverses webs informatives i educatives, i ens permet organitzar-les segons la temàtica.

En definitiva, són dos eines d'aprenantatge molt útils i interessants.


MAPA D'APRENANTATGE:

< Educat 2.0 in null (mireiacanya) />

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada